ROMANA        ENGLISH        ITALIANO         ESPANOL         DEUTSCH         FRANCAIS         PORTUGUESE         RUSSIAN  

 


CURSURI

Alături de cursurile specifice artelor Feng Shui și Vas Tu, periodic organizăm cursuri atât din sfera științelor ezoterice cât și din domeniul medicinii alternative sau complementare. Aceste cursuri vizează în primul rând autodezvoltarea personală, atât în ceea ce privește planul spiritual cât mai ales optimizarea stării de sănătate. Cu deosebit respect pentru toți cei ce doresc să se înscrie la aceste cursuri, rog pentru o mai bună comunicare să îi cunosc înainte de a ne întâlni la curs:

CURSURI TOAMNA - IARNA 2023 »

Obținerea de date suplimentare precum și Programările privind participarea la aceste cursuri le puteți obține sunând la tel. 021-224.01.56 ( disponibil între orele 13.00 – 20.00, în zilele de luni – vineri) sau 0744.301.389. Ne puteti contacta si la adresa de email cursuri@fengshui.arts.ro. Este bine de știut faptul că programările se fac cu o lună înainte de data aproximativă de desfășurare a celui mai apropiat curs.

AUTOCONTROL (Curs pe nivele)

Metoda primită de la dr. Dan SERACU.

Nivelul I ( durează două zile a câte cinci – șapte ore)

Respirația. Intrarea în starea ALFA. Călătoria. Laboratorul… Biblioteca AKASHA. GHIZII. Trecut.

Prin metoda autocontrolului veti putea învăța să vă folosiți subconștientul în programarea și dirijarea conștientă a vieții voastre. Veți putea învăța să vă folosiți creierul pentru: adormirea la o oră oarecare necesară, trezirea la fel, la orice oră, rămânerea în stare de veghe, în stare de somnolență, înlăturarea unei dureri ( de cap, de exemplu), rezolvarea unor probleme apărute ad-hoc, renunțarea la unele vicii, reținerea ușoară a unor liste lungi de probleme, învățarea mai eficace, corectarea oricărei schimbări negative apărute în corpul tău, cuplarea simultană a ambelor emisfere cerebrale pentru rezolvarea unei sarcini oarecare, creșterea creativității și a receptivității, ajutorarea altora în caz de boală.

CRISTALOTERAPIE (două nivele)

Nivelul I (Cursul durează în medie șase – opt ore și poate fi considerat un curs de weeckend, fiind predat în două formate: vinerea integral (orele 12.00 – 16.00 curs, 16.00 – 16.20 pauză, 16.20 – 20.30 curs) sau pe parcursul a două zile, de preferat la sfârșit de săptămână:_vineri (orele 16.00 – 20.00 curs) și sâmbătă (14.00 – 18.00 curs).

Introducere în Lumea Cristalelor.

Din sumar: - Prezentarea fiecărui cristal în parte și folosirea acestuia ca remediu activator sau pentru protecție.

- Cum să-ți alegi un cristal,

- Mijloace și metode de purificare,

- Elemente de Încărcare,

- Forme de Programare,

- Ștergere de programe.

Nivelul II (Cursul durează aproximativ șapte ore, se pretează a fi un curs de o zi, cu o mică pauză). Este necesară parcurgerea Nivelului I.

Din sumar: - Meditația cu ajutorul cristalelor,

- Intrarea în Cristal,

- Călătoria,

- Întâlnirea Ghizilor.

Cristalele pot fi numite “computere la purtător”, ele fiind capabile să fixeze la comandă energii, să le stocheze și să le elibereze, atunci când se cere aceasta. Tocmai datorită asemănării cu calculatoarele, și ele au nevoie de o intrare logică, limpede, pentru a putea prezenta o ieșire eligibilă. Spre deosebire de calculatoarele cu care suntem obișnuiți, în cazul Cristalelor nu este nevoie de limbaje speciale, programarea lor făcându-se cu imagini mentale obișnuite, cu Forme-Gând. Scopul aranjamentelor de Cuarțuri care vor fi prezentate este de a ajuta persoana suferindă să se vindece, să-și mobilizeze forțele pentru reechilibrarea energetică a corpului.

REIKI USUI & TIBETAN (patru grade: Grd. I, Grd. II, Grd. III, Grd. MAESTRU) Niciodată nu se va trece la inițierea de la un grad inferior la unul superior în aceeași zi. Practica mea curentă este de a trece cel puțin trei zile !!! între gradul I și II, și cel puțin ( la excepțional !!!) două săptămâni între grd II și grd. III. Cel puțin două luni între grd. III și MAESTRU. Pentru cei grăbiți există printre alte variante și contactarea dlui. Dr. Dragoș Argeșanu, unde uzual, puteți face inițierea în aceeași zi la mai multe grade. Mult succes!

Reiki este o tehnică japoneză de reducere a stresului, de relaxare și totodată, de vindecare. Ajută la vindecarea practică a tuturor bolilor și rănilor, incluzând scleroza în plăci, boli de inimă și cancer, ca și probleme ale pielii, tăieturi, contuzii, oase rupte, dureri de cap, răceli, gripe, dureri de gât, arsuri de soare, oboseală, insomnie și impotență. Este întotdeauna benefic și lucrează pentru creșterea eficienței tuturor celorlalte tipuri de terapii. Un tratament se simte ca o minunată radiere de stralucire și are multe beneficii atât pentru client cât și pentru practicant, incluzând stări pozitive de conștiință și experiențe spirituale.

Reiki lucrează în armonie cu toate celelalte tipuri de tratamente alopate sau alternative.

KARUNA REIKI (patru grade: Grd. I, Grd. II, Grd. III - MAESTRU)

Este un sistem de Reiki mai complex și poate fi accesat abia după obținerea a cel puțin un grad III în oricare alt sistem Reiki recunoscut. Acestea fiind doleanțele creatorului, Maestrul William Lee Rand. Este singurul curs unde vi-se poate înmâna o diplomă internațională, contrasemnată chiar de William Lee Rand. Diplomele obținute în cadrul celorlalte cursuri sunt diplome de absolvire oferite în nume propriu, fără o recunoaștere, în prealabil, a ministerului Educației sau al Muncii din România.

TEHNICI ENERGETICE (două nivele)

Include tehnici de relaxare, de purificare, de protecție, tehnici energetice specifice artelor marțiale și Chi Kung (Qi Qong).

RADHIESTEZIE (trei grade)

Instrumente: pendul, nuielușa de alun, baghete, ansa, RAPORTOR;

Gradul I

- Incursiune în Lumea invizibilului

- Istoric

- Surse de Semnal Teluric (izvoare, Benzi Hartmann)

Gradul II

- Perturbări biopatogene

- Suferințele plantelor,

- Incursiune în Biosic,

- Animalele,

- Tratamente

Gradul III

- Ființele Noesice,

- Contracararea Spațiilor Malefice,

- Energiile Noesice Malefice.

- Energiile Benefice.

Prin practicarea Radiesteziei, vom constata că ne modificăm în plan spiritual, psihic sau al structurii fizice; se schimbă gândirea, impactul cu viața, devenim mai deschisi, „realizam” că suntem și că putem mai mult decât părem. Pentru aceasta, apelăm la Imagini, care pot sugera infinit mai mult decât cuvântul; prin ele se face un transfer, se activează biocâmpurile care se afla In jurul fiecarei fiinte umane, prin ele putem sa descoperim și să accesam realitățile necunoscute din Insasi ființa noastră interioară. Radiestezia apelează mult la imaginația dirijată prin imagini dar și la unul din simțurile noastre – și anume la cel tactil.

Putem construi astfel FG (Forme-Gând) cu finalitate medicală sau pentru diferite situații de viață, ne putem cunoaste mai bine pe noi și îi putem cunoaste pe cei din jur, le putem cuantifica actiunile sau intentiile. Trebuie sa fim constienti ca avem resurse si rezerve extraordinare, pe care Inca nu le-am explorat si de care nu suntem constienti, dar putem fi siguri ca In situatii extreme, acestea ne vor ajuta sa depasim momentul. Practic, prin Radiestezie ne ”palpam” limitele.

 Link-uri Recomandate


  

 

Prima pagina | Despre Teodor Vasile | Ce este Feng Shui | Cursuri | Album Foto | Forum | Contact
Powered By STAR SOFT DESIGN (C) CopyRight 2022 CENTRUL DE PSIHOLOGIE APLICATA SI MEDICINA INTEGRATIVA DR. VASILE TEODOR SRL