ROMANA        ENGLISH        ITALIANO         ESPANOL         DEUTSCH         FRANCAIS         PORTUGUESE         RUSSIAN  

 

ASTROLOGIE CHINEZA - CAINE

Nativul zodiei Caine are un suflet bun, este cinstit, spontan si are un ascutit simt critic. Este o fire destul de inchisa in sine si nu-si dezvaluie problemele decat prietenului sau cel mai apropiat. Este loial, credincios si indatoritor. In societate nu se afirma in mod deosebit, pentru ca nu doreste acest lucru.

Spiritual, are tendinta de a-i ironiza pe ceilalti, fiind temut pentru observatiile sale aspre si drepte. Saritor, face multe pentru ceilalti, uneori pana la jertfa. Este capabil sa-si sacrifice propriile interese pentru binele celorlalti, calitate care nu mai este intalnita la niciun nativ al celorlalte semne ale zodiacului.

In dragoste este delicat, rafinat si un desavarsit cavaler, care-si va incanta iubita prin manierele sale deosebite. Este foarte tandru si are o fantezie erotica debordanta. Stie cum sa-si rasfete partenera si o copleseste cu atentii si cadouri, intotdeauna de foarte buna calitate.

Nativii acestei zodii respecta traditiile si valorile, sunt onorabili si le place sa ajute oamenii. Au un puternic simt al dreptatii si sunt foarte rigurosi in tot ceea ce fac. De asemenea, sunt buni ascultatori, deosebit de inteligenti si le pasa de necazurile altora. Ceilalti pot conta oricand si la orice ora pe un nativ Caine, pentru ca acesta nu-i va dezamagi si nu-i va lasa balta niciodata. Bun ascultator, el nu va divulga niciodata secretele care ii sunt destainuite.

Aflati care sunt aliatii si prietenul secret, din lucrarea "Initiere in Arta Feng Shui", autor Teodor Vasile, Maestru Feng Shui - Vas Tu, aparuta la editura Pro Editura si Tipografie, in anul 2009.

 Link-uri Recomandate

 

  

 

Prima pagina | Despre Teodor Vasile | Ce este Feng Shui | Cursuri | Album Foto | Forum | Contact
Powered By STAR SOFT DESIGN (C) CopyRight 2022 CENTRUL DE PSIHOLOGIE APLICATA SI MEDICINA INTEGRATIVA DR. VASILE TEODOR SRL