ROMANA        ENGLISH        ITALIANO         ESPANOL         DEUTSCH         FRANCAIS         PORTUGUESE         RUSSIAN  

 

ASTROLOGIE CHINEZA - CAL

Nativii nascuti sub acest semn sunt activi si energici, le place sa fie inconjurati de multa lume, sunt foarte intuitivi si stiu acest lucru mai bine decat oricine, folosind aceasta intuitie in scopuri benefice lor. Nu au o incredere prea mare in oameni, dar nici in fortele proprii. In traditia chineza se spune ca acesti oameni isi parasesc caminul foarte devreme, deoarece sunt nascuti pentru a calatori. Nu le place sa stea intr-un singur loc si nici sa fie constransi pentru a actiona spre binele echipei cu care lucreaza, si nici nu se vor simti vreodata vinovati pentru aceasta.

Desi, debordeaza de energie si au o mare putere de munca, nu se pot concentra prea mult timp asupra unui singur lucru.

Nativul Cal este un muncitor innascut, fiind considerat a fi cel mai activ semn al zodiacului, viteza sa reflectandu-se in toate actiunile pe care le intreprinde.

Femeia Cal iubeste natura, ii plac excursiile si calatoriile; este o persoana foarte sociabila si straluceste in orice anturaj, este nonconformista, naturala, are o minte agila si are nevoie de foarte multa libertate de miscare. Caminul ei va fi intotdeauna foarte primitor, are foarte multi prieteni, pentru ca este sociabila. Cu toate acestea, atunci cand are probleme, femeia Cal isi gaseste un punct de sprijin si un refugiu in caminul sau.

Aflati care sunt aliatii si prietenul secret, din lucrarea "Initiere in Arta Feng Shui", autor Teodor Vasile, Maestru Feng Shui - Vas Tu, aparuta la editura Pro Editura si Tipografie, in anul 2009.

 Link-uri Recomandate


  

 

Prima pagina | Despre Teodor Vasile | Ce este Feng Shui | Cursuri | Album Foto | Forum | Contact
Powered By STAR SOFT DESIGN (C) CopyRight 2022 CENTRUL DE PSIHOLOGIE APLICATA SI MEDICINA INTEGRATIVA DR. VASILE TEODOR SRL