ROMANA        ENGLISH        ITALIANO         ESPANOL         DEUTSCH         FRANCAIS         PORTUGUESE         RUSSIAN  

 

ASTROLOGIE CHINEZA - ȘOBOLAN

Nativul Sobolan este, de regula, plin de viata, are maniere foarte rafinate si o putere remarcabila de persuasiune, caracteristici care fac din el o personalitate captivanta. Este foarte direct, genul care spune lucrurilor pe nume si fara ascunzisuri. Desi in prezenta celorlalti are o masca ce sugereaza calmul, el este preocupat de tot felul de probleme si este foarte agitat.

 Majoritatea nativilor Sobolan realizeazã mai multe lucruri in 24 ore decat fac multi dintre noi in cateva zile. Sunt de incredere si au de obicei instincte bune.

Nativul Sobolan are o fire sentimentala, in ciuda aparentei sale de persoana rece si distanta, si este foarte preocupat de problemele familiei si ale prietenilor, pentru care este capabil sa faca orice. Are o ambitie iesita din comun si poate trece peste orice pentru a-si atinge scopurile. Este foarte dinamic, perspicace, foarte abil si nu poate fi pacalit, decat daca vrea acest lucru. Este sociabil, vesel, agreeaza iesirile in societate, cluburile, petrecerile si, in general, distractiile rafinate. Prietenii sai sunt putini ca numar, dar de incredere. Ca sef, este preocupat de problemele angajatilor sai, manifestand o deosebita grija si intelegere. Este foarte exigent, cere angajatilor sai foarte mult si cat mai aproape de perfectiune. Are un spirit critic foarte ascutit, pe care si-l exercita tot timpul.

Aflati care sunt aliatii si prietenul secret, din lucrarea "Initiere in Arta Feng Shui", autor Teodor Vasile, Maestru Feng Shui - Vas Tu, aparuta la editura Pro Editura si Tipografie, in anul 2009.

 

 Link-uri Recomandate


  

 

Prima pagina | Despre Teodor Vasile | Ce este Feng Shui | Cursuri | Album Foto | Forum | Contact
Powered By STAR SOFT DESIGN (C) CopyRight 2022 CENTRUL DE PSIHOLOGIE APLICATA SI MEDICINA INTEGRATIVA DR. VASILE TEODOR SRL