ROMANA        ENGLISH        ITALIANO         ESPANOL         DEUTSCH         FRANCAIS         PORTUGUESE         RUSSIAN  

 

ASTROLOGIE CHINEZA - BIVOL

Nativul nascut sub semnul Bivolului poate fi caracterizat ca fiind o persoana foarte calma si rezervata, chiar destul de singuratica. Acest fapt se reflecta si in cadrul vietii profesionale, nativul preferand sa lucreze singur in birou. Nu deranjeaza pe nimeni cu prezenta sa, este tacut si nu se angajeaza in discutii in contradictoriu. Este o persoana perseverenta si foarte muncitoare. Atunci cand se apuca de o treaba sau i se da o sarcina de rezolvat, munceste pana la epuizare si atat timp cat este nevoie pentru a duce totul la bun sfarsit.

Atunci cand isi stabileste anumite idealuri, depune toate eforturile pentru a le atinge si are o rabdare de invidiat. Este foarte incapatanat si isi sustine punctul de vedere pana in panzele albe, chiar daca nu are argumente suficiente. Este foarte saritor fata de membrii familiei sale si fata de prieteni, punand mult suflet in ceea ce face. Nimic nu il face sa dea inapoi o data ce a luat o decizie si nu renunta la cuvantul dat.

Este uneori impulsiv, se poate infuria usor si nu se calmeaza repede, dar de cele mai multe ori este ponderat. E un bun observator si are o memorie foarte buna, putand reproduce cu exactitate si dupa foarte mult timp tot ceea ce a vazut sau a auzit.

Nativul Bivol starneste, de multe ori admiratie, prin comportamentul sau ferm si echilibrat. Are o buna capacitate de ascultare a interlocutorilor, carora le da sfaturi si pe care ii ajuta la rezolvarea problemelor.

Aflati care sunt aliatii si prietenul secret, din lucrarea "Initiere in Arta Feng Shui", autor Teodor Vasile, Maestru Feng Shui - Vas Tu, aparuta la editura Pro Editura si Tipografie, in anul 2009.

 

 Link-uri Recomandate


  

 

Prima pagina | Despre Teodor Vasile | Ce este Feng Shui | Cursuri | Album Foto | Forum | Contact
Powered By STAR SOFT DESIGN (C) CopyRight 2022 CENTRUL DE PSIHOLOGIE APLICATA SI MEDICINA INTEGRATIVA DR. VASILE TEODOR SRL