ROMANA        ENGLISH        ITALIANO         ESPANOL         DEUTSCH         FRANCAIS         PORTUGUESE         RUSSIAN  

 

ASTROLOGIE CHINEZA - IEPURE

  Nativii care apartin zodiei Iepure sunt, de regula, foarte sociabili, si draguti cu toata lumea. Sunt o companie placuta si stiu sa se faca iubiti, motiv pentru care nu pot fi ignorati.

Casa lor este de obicei aranjata cu mult bun-gust, acesti nativi avand un simt artistic deosebit de dezvoltat. Sunt conservatori si foarte calmi, motiv pentru care foarte greu pot fi scosi din sarite. Nu le place sa se certe si isi doresc o viata calma si plina de pace.

Fata de semenii sai, nativul Iepure este sentimental si plin de compasiune, este impresionabil, adanc miscat de problemele altora, pe care ii sprijina moral si material.

Acesti nativi se gandesc foarte mult si foarte bine inainte de a intreprinde ceva anume, nu se avanta niciodata cu capul inainte, cantaresc totul din cele mai variate unghiuri.
Barbatul Iepure este persoana cu cel mai mult noroc dintre toate semnele zodiacului. Este longeviv si sanatos. De obicei este linistit si calm, nu se implica in conflicte sau discutii in contradictoriu.

Nativul Iepure este amabil, rafinat si are un suflet bun. El este gata sa dea o mana de ajutor acolo unde este nevoie. Este deosebit de generos. Viata sa acasa este, de obicei, linistita, fara certuri si fara situatii incordate.

Are o judecata limpede, este foarte obiectiv si deosebit de constiincios in tot ceea ce face. Se supara foarte usor si mai ales atunci cand este nedreptatit. In acele momente, se inchide in el, devine o persoana introvertita si ignora complet tot ceea ce se intampla in jurul sau.

Are noroc la bani, pe care stie sa-i manipuleze, cum altfel, decat in folosul sau, de aceea pe parcursul vietii nu va avea probleme sau griji financiare. Afacerile sale vor fi intotdeauna prospere si este capabil sa faca mai multe lucruri in acelasi timp.

Fiind un bun orator, neagreand conflictele si avand foarte mult tact, el poate deveni un diplomat stralucit.

Aflati care sunt aliatii si prietenul secret, din lucrarea "Initiere in Arta Feng Shui", autor Teodor Vasile, Maestru Feng Shui - Vas Tu, aparuta la editura Pro Editura si Tipografie, in anul 2009.

 

 Link-uri Recomandate


  

 

Prima pagina | Despre Teodor Vasile | Ce este Feng Shui | Cursuri | Album Foto | Forum | Contact
Powered By STAR SOFT DESIGN (C) CopyRight 2022 CENTRUL DE PSIHOLOGIE APLICATA SI MEDICINA INTEGRATIVA DR. VASILE TEODOR SRL