ROMANA        ENGLISH        ITALIANO         ESPANOL         DEUTSCH         FRANCAIS         PORTUGUESE         RUSSIAN  

 

ASTROLOGIE CHINEZA - DRAGON

Se spune ca cel nascut in semnul Dragonului este inzestrat cu foarte multa putere si cu deosebit de mult noroc. El pune tote lucrurile in miscare si le mentine in aceasta forma. Nativii nascuti in acest semn sunt idealisti, perfectionisti si inflexibili, sunt foarte agresivi si hotarati. Se straduiesc intotdeauna sa pastreze puterea, nu se simt niciodata neajutorati si fac usor fata oricarei situatii, indiferent cat de dificila ar fi.

De obicei sunt incapatanati, certareti si impulsivi. Sunt persoane care spune foarte direct ceea ce gandesc, nu se ascund si nu apeleaza la siretlicuri tocmai pentru ca sunt foarte puternici. Sunt foarte mandri si nu-si incalca niciodata orgoliul, oricat de mult ar avea de pierdut in viata.

Au un aer jovial si stiu sa-si incante auditoriul prin prezenta lor deosebita. Au mare incredere in ei, sunt foarte fermi pe pozitii si nu pot fi contrazisi, oricate argumente le-ar fi aduse.

Sunt entuziasti peste masura si se pierd repede cu firea. Intr-o fractiune de secunda, nativul Dragonul poate trece de la o stare sufleteasca la alta complet opusa.

Spre deosebire de alte semne ale zodiacului care au tendinta de a domina, Dragonul stie sa se comporte cu subalternii lui. Este deosebit de gentil si generos, de aceea este iubit, respectat si ascultat.

Aflati care sunt aliatii si prietenul secret, din lucrarea "Initiere in Arta Feng Shui", autor Teodor Vasile, Maestru Feng Shui - Vas Tu, aparuta la editura Pro Editura si Tipografie, in anul 2009.

 

 Link-uri Recomandate


  

 

Prima pagina | Despre Teodor Vasile | Ce este Feng Shui | Cursuri | Album Foto | Forum | Contact
Powered By STAR SOFT DESIGN (C) CopyRight 2022 CENTRUL DE PSIHOLOGIE APLICATA SI MEDICINA INTEGRATIVA DR. VASILE TEODOR SRL