ROMANA        ENGLISH        ITALIANO         ESPANOL         DEUTSCH         FRANCAIS         PORTUGUESE         RUSSIAN  

 

ASTROLOGIE CHINEZA - MAIMUTA

Persoanele nascute in zodia Maimuta sunt vesele, iubitoare si lasa mereu o impresie excelenta in societate. In centrul atentiei, in timpul unei petreceri, de obicei este un nativ Maimuta, acesta atragand tpati atentia asupra sa prin farmecul aparte si prin umorul de calitate. Chiar daca uneori se simte deceptionat de cei din jur, nu va arata acest lucru niciodata, fiind foarte diplomat. Va masca totul cu o arta desavarsita.

Nativii zodiei Maimuta sunt caracterizati de o inteligenta peste medie si gasesc ceva care sa le suscite interesul in orice intreprind. Debordeaza de energie, ceea ce-i face sa se implice in mai multe activitati deodata, pe care sunt in stare sa le duca la buna indeplinire. Sunt foarte priceputi in rezolvarea problemelor, pentru ca au o minte agila, sunt intuitivi si deosebit de obiectivi. Nativii Maimuta pot excela in domenii ca actoria, ziaristica, filologia, avocatura, medicina, dar pot fi si diplomati exceptionali, politicieni, afaceristi desavarsiti sau manageri de invidiat.

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt extrem de altruiste, stiu sa asculte, isi fac timp intotdeauna pentru ceilalti si nu-i vor dezamagi niciodata. Sunt capabile sa gaseasca solutii optime intr-un timp-record. Unii afirma ca nativii Maimuta sunt egocentrice, oportuniste, dar lor nu le pasa, pentru ca sunt indiferente.

Au mari sanse de a ajunge faimoase. Orice ar face, farmecul si norocul le vor ajuta sa urce rapid in varful piramidei socio-profesionale. Ca prieteni, Maimutele sunt loiale si devotate. Ele detin arta de a se face indispensabile. Nimeni nu se poate supara prea mult timp pe un nativ al acestei zodii, chiar daca a fost pagubit de el. Maimuta este foarte versatila si are un bagaj de cunostinte inepuizabil din toate domeniile.

Aflati care sunt aliatii si prietenul secret, din lucrarea "Initiere in Arta Feng Shui", autor Teodor Vasile, Maestru Feng Shui - Vas Tu, aparuta la editura Pro Editura si Tipografie, in anul 2009.

 

 Link-uri Recomandate


  

 

Prima pagina | Despre Teodor Vasile | Ce este Feng Shui | Cursuri | Album Foto | Forum | Contact
Powered By STAR SOFT DESIGN (C) CopyRight 2022 CENTRUL DE PSIHOLOGIE APLICATA SI MEDICINA INTEGRATIVA DR. VASILE TEODOR SRL