ROMANA        ENGLISH        ITALIANO         ESPANOL         DEUTSCH         FRANCAIS         PORTUGUESE         RUSSIAN  

 

MAESTRII FENG SHUI INTERNATIONALI

Lilian Too

Lillian Too este nascuta în 1946 în Penang, este autoare de best seller-uri, personalitate de televiziune si practicanta de Feng Shui. A scris peste 80 de carti despre Feng Shui, traduse în 30 de limbi. Cartile ei au fost vândute în peste 6 milioane de exemplare pe tot globul.

Este absolventa de MBA, în cadrul Harvard Business School si este prima femeie din istoria Malaeziei aflata la conducerea unei companii internationale si care a condus în functia de Director Executiv o banca, în Asia. Ea spune ca succesul sau atât în cariera cât si în afaceri se datoreaza, în primul rând respectarii cunostintelor de Feng Shui, cunostinte pe care continua sa le aplice si astazi, în fiecare aspect al vietii sale, asigurându-si astfel succesul binemeritat.

Dupa ce s-a retras din cariera bancara, Lillian a înfiintat “World of Feng Shui”, o companie de comercializare, a carei presedinta este si o revista, Lumea Feng Shui, cu aparitie bilunara. A înfiintat de asemenea Institutul de Certificari în Consultanta Lillian Too, în cadrul caruia se tin cursuri si programe de certificari în Feng Shui. Ea are, de asemenea, o emisiune care se numeste Lillian Too Feng Shui Extravaganta.
Ghidul Complet Feng Shui Ilustrat detine recordul pentru cele mai mari vânzari, cu mai mult de 600.000 de copii vândute.

Jami Lin

Jami Lin a studiat designul de interior la Universitatea din Florida, dupa care, în anul 1983 si-a deschis propria sa firma de design, înainte de a începe sa fie atât de mult influentata de vechea arta chineza Feng Shui.
Care este parerea sa despre Feng Shui?
“Feng Shui nu este mistic, nu este nici intuitiv; Feng Shui-ul adevarat este stiintific, se bazeaza pe matematica si forta gravitationala; toate radacinile sale se afla în stiinta”.
„Din momentul în care un prieten mi-a vorbit despre Feng Shui, în urma cu 20 de ani, viata mea nu a mai fost aceeasi”, spune Jami Lin.
În scurt timp, ea a devenit foarte interesata de aceasta arta deoarece stia în calitate de designer ca trebuie sa existe si o alta dimensiune a juxtapunerii obiectelor. Ea spune ca în cartea Exodului, exista specificatii despre cum sa se construiasca templele. Fiecare cultura a studiat relatia dintre cer si pamânt si felul în care aceasta îi influenteaza pe oameni.
“Chinezii numesc aceasta Feng Shui”.
Jami Lin a fost influentata în tinerete de catre Joseph Campbell, scriitor de mitologie si religie deoarece, spune Jami “el era capabil sa vada natura universala a ceea ce suntem noi ca oameni, natura universala a  constiintei noastre si acest lucru se traduce în designul nostru”.
“Earth Design” constituie pentru Jami Lin o îmbinare a nenumaratelor scoli de Feng Shui - “relatia dintre cer si pamânt”.

Richard Webster

Richard Webster s-a nascut in Noua Zeelanda in 1946. Continua sa traiasca acolo, desi calatoreste mult in fiecare an, sustinind conferinte si seminarii pe subiecte legate atât de natura psihica umana, cât si despre domeniile de interferenta cu mistica in intreaga lume. A publicat numeroase carti pe astfel de teme si scrie de asemenea articole in doua reviste lunare.

Richard a lucrat ca magician, hipnotist de scena, hipnoterapeut si a scris carti, bineînteles, despre toate aceste subiecte. 23 dintre cartile sale de magie si hipnoterapie au fost publicate de Brookfield Press, iar Flora & Company au publicat primul sau curs video “Richard Webster Hypnotism Show”.

În anul 2000 a înfiintat premiul intitulat "The Richard Webster Popular Fiction Award" pentru a-i încuraja pe scriitorii din Noua Zeelanda sa scrie cât mai multe carti. Premiul cel mare, pe care Richard îl ofera în fiecare an, este de 5000 $.

Lam Kam Chuen

Maestrul Lam Kam Chuen si-a dedicat viata puterilor vindecatoare ale energiei.
Este un cunoscut maestru de arte martiale, urmarind mai mult latura terapeutica a artelor martiale, a scris si o carte privind ritualul ceaiului.
Practica si filozofia artelor martiale l-a apropiat de practica Feng Shui. Consultanta internationala în Feng Shui pe care o ofera în ultimii patru ani îl inscrie în categoria celor mai cunoscuti maestrii din Asia.
Maestrul Lam Kam Chuen si-a cladit succesul pe reputatia unui foarte bun terapeut, fiind doctor în medicina complementara traditionala chineza si de maestru Tai Chi Chuan si Chi Kung.

Maestrul Lam a fost îndrumat în traditiile budiste si taoiste de maestri din China, Taiwan si Hong Kong. Este autorul cartilor Calea Energiei, Feng Shui – ghid practic ilustrat, Feng Shui personal si Tai Chi pas cu pas. În ultima vreme a fost atras de televiziune, devenind în scurt timp un foarte cunoscut si apreciat prezentator pentru televiziune.

Teodor VasileTeodor Vasile s-a nascut în 1968, în Bucuresti. Posesor a doua licente universitare: Ecologie (1995) si Psihologie (1997) și a Titlului de Doctor în Psihologie (Universitatea București, 2010).
Teodor este Antrenor de Arte martiale (3 Dan Goju-Ryu karate-do, 6 Dan Ju-jitsu), fiind mult apreciat atât pentru latura terapeutica cât si cea educationala, lucrând cu precadere doar cu copiii.
Master Feng Shui / Vas Tu din anul 2002. A scris mai multe lucrari din domeniile conexe medicinii complementare, psihologiei si artelor martiale. Venind din domeniul cercetarii aplicate (Centrul de Cecetari pt. Tehnologii Ecologice, Laboratorul de Tehnologii Aplicate si Biosenzori – Prof.univ.dr. Godeanu Marioara) a creat în 1998 împreuna cu Maestrul sau, Prof.dr. Dan Seracu, Cabinetul de Consultanta “DanTe”, în care îsi desfasoara în continuare activitatea ca Psiholog Principal Clinician, în Psihoterapie si Hipnoza. Pe plan international, membru activ recunoscut al numeroase asociatii profesionale de prestigiu dintre care se pot enumera: International Association of Feng Shui (2002), World Federation of Psychotherapy (2004), Britanic Institute of Hipnoterapy (2005). 
A creat, în 2003, alaturi de cei mai apropiati fosti studenti, Asociatia de Studii Esoterice, Feng Shui si Terapii Complementare, a carei Presedinte este si în prezent. În 2006, ca încununare a activitatilor desfasurate, Asociatia devine Club U.N.E.S.C.O. Cu sprijinul Directorului Editurii “Pro Editura” si al Revistei ”Lumea Feng Shui”, în 2005 deschide oficial cursurile Scolii de Feng Shui, scoala ce în mai putin de un an si-a câstigat recunoasterea si prestigiul international, devenind în scurt timp cea mai puternica scoala de Feng Shui din Europa, find cunoscuta prin absolventii sai atât în Asia cât si în Statele Unite. În timp, a avut sansa, ca alaturi de el sa vina, atrasi de lumea acestei arte, ca profesori, specialisti de prestigiu, ce au pregatit pe cei doritori, nume sonore, Conf. Dr. Arh. Stefania Ruse, Conf. Arh. Mirela Petrescu, Conf. Dr. Arh. Cerasela Craciun, lista putând continua…

Juan Alvarez

Juan Alvarez este inginer consultant, contractor, broker si un bine cunoscut astronom. Pe lânga legaturile cu arta Feng Shui, cum nimic nu este întâmplator, am avut si marea placere sa-l întâlnesc într-o cu totul alta onoranta calitate, aceea de Mare Consilier (Grand Councilor Emeritus) al Ordinului Rosicrucian (A.M.O.R.C.) (Ancient Mystical Order Rosae Crucis), vechi ordin filosofic fratern care uneote din 1915 câteva sute de mii de frati rozicrucieni de pe tot mapamondul care au drept nazuinta întelegerea misterelor metafizice ale existentei Divine si umane deopotriva. Poate fi gasit la Fairy's Ring Bookstore, 75 Merrick Way , Coral Gables , FL 33134 .

Sandra Kynes

Sandra Kynes este un practician Feng Shui importat din sfera magiei, mai precis Sandra este apartinatoarea cultului WICCAN din New Jersey , unde si locuieste de altfel. Ea a scris lucrari de Feng Shui (Gem Stone Feng Shui: Creating Harmony in Home & Office) fiind o cunoscatoare foarte apreciata a “lumii cristalelor si a pietrelor pretioase”. Nu este singura care detine valente multiple si care vine din domeniul magiei în cel al “Artei Armoniei”; un asemenea exemplu gasim si la Richard Webster, renumit prin aplecarea sa catre tarâmul magiei. În Statele Unite ale Americii i-am regasit mai multe lucrari publicate în Magical Almanacs.

Mary Buckley

Mary Buckley este muzician, mama a doua fete oi cu pasiune pentru gradinarit. A studiat Feng Shui cu profesori din mai multe traditii, inclusiv cu Profesorul Lin Yun. Ea este consultant Feng Shui, producator asociat la postul de radio “New Dimensions” si initiatoare a “dansului chi”, o forma de Tai Chi improvizat. A practicat cu profesionalism diverse metode europene de vindecare înca din 1984 si a fost profesor asociat cu Paul Pitchford, în cadrul institutului Heartwood. Mary poate fi gasita la urmatoarea adresa: PO Box 642 , Ukiah , CA 95482-0642 .

Carol Bridges

Carol Bridges este autoarea cartii “Un suflet în schimb, considerarea casei ca spatiu sacru”. Preda Feng Shui la scoala “Nine Harmonies” din Nashville . Ofera de asemenea si consultatii particulare de Feng Shui si tine workshopuri în toata America . Sunati-o pe Carol la 812-977-0873 pentru a afla programul sau sau pentru carti si informatii despre urmatorul training Sacred Place Practitioner.

Crystal Chu

Crystal Chu, sef executiv la la “Yun Lin Temple” este licen?iat în Sociologie si are si un masterat în Business Administration. A învatat de la maestrul Lin Yun oi a lucrat cu acesta mai mult de 15 ani. Fiind asistenta maestrului Lin, Crystal a calatorit mult, capatând astfel multa experienta în Feng Shui. Poate fi gasita la Yun Lin Temple 2959 Russel St. , Berkeley CA 94705 .

Terah Kathryn Collins

Terah Kathryn Collins este un consultant bine cunoscut, vorbitoare oi profesoara de Feng Shui. Este autoarea cartii “Ghidul vestic de Feng Shui”, a participat la înfiintarea Scolii de Vest de Feng Shui în Solana Beach si este initiatoarea programului de training “Essential Feng Shui Practitioners”. Are o pregatire vasta în domeniile comunicarii, programarii neurolingvistice si al sanatatii holistice (ca practicanta oi profesoara de terapie polarizata). Pentru informatii despre consultanta si programul de training, o puteti contacta la 437 South Highway 101, Suite 752, Solana Beach, CA 92075.

Jeanne D'Brant

Jeanne D'Brant, D.Sc. (A.M.), D.A.C.B.N., este practicanta de medicina holistica, chiropraxie, nutritionism clinic si este co-manager al clinicii “D'Brant Holistic Health”. Jeanne a calatorit prin mai mult de patru zeci de tari, studiind traditiile din domeniul sanatatii, inclusiv medicina chineza traditionala, Ayurveda si homeopatia. A avut aparitii la radio si televiziune, a scris pentru mai multe publicatii Feng Shui si este coautoare a cartii “Sanatatea femeii: un ghid pentru noul mileniu”. Jeanne este implicata, de asemenea, în facilitarea de adoptii. Poate fi gasita la 103 Fort Salonga Road , Northport , NY 11768 .

Linda M.Johnson

Linda M.Johnson este prima persoana din California cu titlul de consultant certificat de Institutul Feng Shui din America . A avut numeroase aparitii la show-uri de radio, a participat la conferinte ori conventii. Linda poate fi gasita pentru consultanta sau oferte de conferinte la PO Box 94 Mariposa , CA 95338 .

Mark Johnson

Mark Johnson a început studiile de Feng Shui, ocoala Compasului în 1970 în Pasadena, împreuna cu profesorul Hua si si-a continuat studiile în 1974 în Taiwan. A predat numeroase seminarii de Feng Shui în America si a scris câteva articole despre acest subiect în reviste de prestigiu.

Katrine T.Karley

Katrine T.Karley este practicanta Feng Shui oi a lucrat foarte mult în domeniul designului holistic al terenurilor, în acord cu principiile Feng Shui. Dotata oi cu perceptie extrasenzoriala, ea foloseste Feng Shui ca o concentrare a talentului sau de a aduce tuturor spatiilor armonie si iubire. Ea lucreaza si în prezent cu profesorul Lin Yun si are în desfasurare un proiect multimedia. Pentru consultatii sau o copie de pe caseta sa audio “The Basics of Feng Shui”, va rugam sa o contactati pe Katrine la PO Box 3934 , Sarasota , FL 34230 .

David Daniel Kennedy

David Daniel Kennedy este practicant Feng Shui oi profesor. El a înfiintat Feng Shui International, o firma profesionala de consultanta si Catalogul Feng Shui Design Access, care ofera obiecte Feng Shui cu design de calitate pentru case si birouri. Prin intermediul consultantelor si seminariilor el s-a implicat în îmbunatatirea vizibila a sute de case si birouri, din punct de vedere al bunastarii, carierei, relatiilor si energiei personale. Pentru informatii despre consultatii, seminarii si Feng Shui Design Access, contactati Feng Shui International, 1563 Solano Avenue, Suite 127, Berkeley, CA 94707.

Kirsten Lagatree

Kirsten Lagatree a fost jurnalista în ultimii 15 ani, dar articolul pe care l-a scris în The Los Angeles Times despre Feng Shui i-a schimbat viata. Acel articol nu numai ca i-a stârnit interesul pentru Feng Shui , dar i-a si schimbat cariera, ea devenind cea mai vânduta autoare cu titlul “Feng Shui, Aranjarea casei tale ca sa-ti schimbi viata”. Kirsten are masterat în stiinte Umane în cadrul Universitatii din Chicago . Locuieste în momentul de fata în Northern Virginia .

Pamela Laurence

Pamela Laurence sculpteaza în lemn, metal si lut. A creat recent o linie deosebita de fântâni, numita “Tantric Falls ”. Este consultant Feng Shui în New York si este director al Institutului Metropolitan de Design Interior, în cadrul caruia acorda primul program certificat de Feng Shui din tara .

Toni Lefler

Toni Lefler a fondat în 1992 Symmetry Designs oi ofera consultanta Feng Shui pentru cei care se muta, renoveaza, pentru cladiri noi si terenuri. Ea este membra a Feng Shui Guild si Aranjament Interior (IADA). “Staging Your Home to Sell”, un ghid pentru pregatirea caselor astfel încât sa fie vândute optim si alte publicatii sunt disponibile prin: Symmetry Designs, 3582 Carlton Road , Lake Worth , Florida .

Dennis Fairchild

Dennis Fairchild este instructor Feng Shui oi autorul a mai multe carti, printre care “Vindecarea caselor: Feng Shui – aici oi acum”. Poate fi gasit la 1025 East Maple, Suite 105 , Birmingham .

Andrew si Sally Fretwell

Andrew si Sally Fretwell sunt profesori si consultanti Feng Shui pentru Europa si America. Andy este profesor calificat în design interior si arhitectura în Florida. A studiat multi ani cu Master Mantak Chia si el însusi preda Arte de vindecare Taiosta si Tai Chi.

Shera Gabriel

Shera Gabriel este consilier oi practicant Feng Shui certificate. A studiat Feng Shui cu James Allyn Moser, Seann Xenja oi cu profesorul Lin Yun. El ofera consultanta celor care doresc sa-oi cumpere o casa, dar si pentru investitori si pentru detinatorii de proprietati rezidentiale care sunt interesati sa foloseasca Feng Shui pentru a reabilita casele dezechilibrate. Shera poate fi gasit la Box 89 , Charlo , MT 59824 .

Lillian Lesefko Garnier

Lillian Lesefko Garnier, Ph.D.(C.M.- Nathuropathy) este expert recunoscut pe plan international în cinci elemente Feng Shui oi diagnoza faciala. Ca profesoara de medicina orientala, ea tine cursuri în cadrul unor universitati, asociatii de afaceri dar oi pentru publicul larg. Ea a învatat vechea arta Feng Shui din familia chineza a mamei sale oi apoi a combinat ceea ce a învatat, cu propriile cercetari, cu studiile de psihologie, medicina traditionala Chineza, psihoneuroimunologia, cu ergonomia, culoarea si cu simbolismul. Lillian poate fi gasita la The Lotus Center, 1100 S.Coast Highway, Suite 212, Laguna Beach, CA 92651.

Hope Karan Gerecht

Hope Karan Gerecht a descoperit Feng Shuiul catre finalul perioadei de studii de design interior si si-a dat seama ca acesta ar trebui sa stea la baza oricarui design. A fost primul designer de interior care a studiat BTB Feng Shui cu profesorul Lin Yun. Acesta i-a spus “Hope, vei crea case care nu numai ca vor fi frumoase, dar vor oi vindeca”. Poate fi gasita la Feng Shui Interior Design, PO Box 196 , Stevenson , MD 21153 .

Johndennis Kaiten Govert, Roshi

Johndennis Kaiten Govert, Roshi este preot Soto Zen oi fondator al Templului Marii Iluminari ( Great Enlightenment Temple ). Are MBA în planificare oi design organizational în cadrul Universitatii de Nordvest oi ofera consultanta aplicând stiinta Zen, Feng Shui oi otiinta managementului American pentru îmbunatatirea caselor oi afacerilor. Este autorul cartilor “Feng Shui: Arta oi Armonia Spatiului” si “Zen Feng Shui: Gasirea Locului Potrivit”. Pentru informatii despre carti, programe de training, seminarii oi consultatii, îl puteti contacta la: Daikakuji Publications, PO Box 44035 , Phoenix , AZ 85064-4035 .

Helen si James Jay

Helen si James Jay sunt practicanti Feng Shui oi ofera training în cadrul Centrului de perfectionare în Feng Shui Design pe care îl detin în orasul Nevada . Au avut “roluri principale” în productia video “Feng Shui: Arta Chinezeasca a Amenajarii si Asezarii”, produs de Mirror Images. În momentul de fata, ei lucreaza la urmatorul film video, în curs de aparitie.

Melanie Lewandowski

Melanie Lewandowski este preoedinte al Phoenix Design Associates, profesor, consultant si expert Feng Shui în traditia BTB. A fost discipolul Maestrului Thomas Lin Yun oi oi-a petrecut mai mult de 25 de ani lucrând cu oamenii oi cu organizatii în domeniul eficientei personale. Melanie este licentiata în Informatica si master în Management. Munca sa este dedicata combinarii dintre modalitatile vechi si cele contemporane care pot fi folosite în scopul transformarilor personale oi sociale. Poate fi gasita la Phoenix Design Assn. PO Box 407 , Bensalem , PA 19020 .

Maggie Leyes

Maggie Leyes este scriitoare oi “studenta permanenta” a artelor sprituale de vindecare si Feng Shui, acupunctura, numerologie, astrologie, medicina vibrationala, yoga. Ca editor si colaborator al cartii “Contemporary Earth Design: A Feng Shui Anthology”, ea îi mul?umeote lui Jami Lin pentru ca oi-a împartit parerile, cunostintele si întelepciunea cu ea si cu lumea. Poate fi gasita la PO Box 41492 , Miami Beach , Fl 33141-9998.

Grand Master Lin Yun

Grand Master Lin Yun este lider spiritual al celui de-al patrulea stadiu al Budismului Tantric, Secta Neagra oi este considerat ca cel mai renumit filosof chinez contemporan oi autoritatea de prim rang în Feng Shui. Dupa ani de studiu oi meditatie el a ajuns la un nivel profund de spritualitate. Datorita acestor aptitudini, el a ajutat foarte multi oameni, prin metoda vindecarilor transcendentale oi a devenit cel mai cautat sfatuitor, profesor spiritual oi expert Feng Shui. A tinut cursuri, la invitatia multor institutii academice, organizatii religioase si altor grupuri. În momentul de fata el detine functia de Profesor adjunct la Universitatea de Stat din San Diego si tine workshopuri în San Francisco Bay oi în alte oraoe mari.

Bob Longacre

Bob Longacre este educator, dulgher, terapeut în color terapie oi practicant profesionist de Feng Shui. El a calatorit prin mai mult de 35 de tari ajutând la vindecarea si sincronizarea locurilor sacre. A studiat metodele vestice de design sacru la Fundatia Findhorn, Feng Shui cu profesorul Lin Yun si color terapie cu Gimbel, Brayere si Hitchens. Este colaborator al revistei Sweet Fern.

Ho Lynn (Lynn Ho Tu)

Ho Lynn (Lynn Ho Tu) este discipol si eleva senior a Maestrului Lin Yun. Ea a predat studii ale lui Lin Yun oi a condus meditatiile saptamânale din cadrul acolii Budiste Palaria Neagra, în Centrul Yun Shui Jing, înca din anul 1989. Este fondator oi editor oef al publicatiei Yun Lin Temple News, o publicatie saptamânala în limba engleza, dedicata activitatilor Sectei Budiste Palaria Neagra si învataturilor lui Master Lin; în momentul de fata, ea semneaza sectiunea Q&A. Este preoedintele oi CEO al Fundatiei Educationale Lin Yun oi calatoreote mult tinând conferinte despre studiile lui Lin Yun. Poate fi gasita la Yun Lin Temple la 510-841-2347, Yun Shi Jing She Center : 415-341-3544 sau la Funda?ie la 415-794-3149.

A.T.Mann

A.T.Mann a scris paisprezece carti (traduse în douasprezece limbi), incluzând “Arhitectura sacra” si “Sexualitatea Sacra”. Tad a predat la Departamentul de Arhitectura din cadrul Universitatii Metropolitane Manchester si la scoala de Design Danez si a participat la conferinte majore despre design din Europa. Traieste si lucreaza in Copenhaga, Danemarca, împeuna cu sotia sa Lise – Lotte. Este astrolog, architect, grafic designer, scriitor si illustrator. În momentul de fata scrie “Gradina Sacra”si un prim roman despre un detective esoteric.

Kathy Mann

Kathy Mann este consultant Feng Shui, formata la scoala de Budism Tibetan Secta Palaria Neagra. Este vindecator Master Reiki si în ultimii 11 ani a urmat o cale de transformare metafizica. Este membra a Feng Shui Guild si Feng Shui Professional Society din Florida. Este nascuta în New Jersey si a practicat Feng Shui în toata tara . Pentru informatii despre consultatii, conferinte, workshopuri si seminarii, poate fi gasita în Tampa , Fl .

Cyntia Murray

Cyntia Murray are o formare solida în comunicare, Feng Shui, Ki-ul celor noua stele si teorie macrobiotica. Ea abordeaza Feng Shui-ul incluzând o abordare completa asupra acestei arte. A fost prezentatoare la Prima Conferinta Internationala Feng Shui si a colaborat cu Jurnalul Feng Shui. Cyntia ofera consultanta si tine ore si workshopuri în Colorado si New Mexico. Locuieste în Boulder , CO .

Elaine Paris

Elaine Paris este consultant Feng Shui, Maestru Reiki si Maestru radiestezist. Ea preda radiestezie si a calatorit mult folosind aceasta metoda ca instrument de “trezire” a comunicarii cu sinele superior si pentru a localiza apa si energiile daunatoare. Ea a studiat de asemenea geometria sacra, aromaterapia si muzicoterapia, încorporându-le pe acestea în practica sa Feng Shui. Poate fi contactata la Feng Shui, Etc., 302 Summit Ridge Dr.Tahlequah, OK 74464.

Richard L.Phillips

Richard L.Phillips , B.S.C.E., M.B.A., este designer, specializat în efectele culorii, luminii si spatiului asupra comportamentului. Mai mult de zece ani a oferit consultanta proprietarilor de case si în afaceri pentru îmbunatatirea sanatatii prin intermediul unui design bun. Planurile sale, renovarile si articolele au fost publicate în reviste nationale si regionale. Richard ofera consultanta pentru persoane particulare, companii si pentru alti designeri.

Hank Reisen

Hank Reisen este consultant Feng Shui oi architect, cu master în MIT. A studiat ocolile traditionale de Feng Shui chinez si japonez timp de multi ani, cel mai recent cu Wang Yu Te în China . A fost student al Profesorului Lin Yun, din 1987. Tine cursuri oi ofera consultanta în Statele Unite ale Americii , Canada si Japonia. Poate fi gasit la biroul sau din Cambridge , Massachusetts .

Sarah Rossbach

Sarah Rossbach este autoare a cartii “Feng Shui: Arta Chinezeasca a Amenajarii. Design Interior cu Feng Shui” si coautoare, împreuna cu Maestrul Lin Yun a cartii “Culoarea Vie: Ghidul Maestrului Lin Yun de Feng Shui oi Arta Culorii”. Ea a studiat cu Maestrul Lin Yun din anul 1977 si este absolventa a Colegiului Barnard si a scolii de Jurnalism din cadrul Universitatii Columbia. Sarah locuieste în zona New York-ului, unde patul si biroul sau sunt asezate în pozitii norocoase.

Susan H.Ruzickza

Susan H.Ruzickza , Ed.D. practica Feng Shui de mai bine de patru ani. Este discipol al Profesorului Lin Yun si, înaintea carierei sale în Feng Shui, a fost terapeut bioacustic, facând cercetari despre efectele muzicii, sunetului si câmpului electromagnetic asupra frecventelor organismului uman. A lucrat timp de 20 de ani cu copii speciali ca terapeut pentru relaxare si educator special. Poate fi gasita la Feng Shui Etc., 302 Summit Ridge Dr.Tahlequah, Ok 74464.

Nancy SantoPietro

Nancy SantoPietro este specialist oi profesor Feng Shui cu norma întreaga. A studiat Feng Shui BTB cu profesorul Lin Yun. Este preoedinte al Departamentului de Design Interior, Studii de Feng Shui din cadrul Intitutului Metropolitan din Plainview , New York . Firma sa, Nancy SantoPietro si Asociatii, cu birouri în Brooklyn oi Hunting, NY si Seattle , WA , ofera consultanta si servicii educationale pentru case si afaceri în toata tara . Nancy este autoarea cartii “Feng Shui: Armonie prin Design”.

Shelley Sparks

Shelley Sparks este practicant Feng Shui de mai bine de trei ani. Ea foloseste Feng Shui pentru a aduce armonia, vindecarea si calitatile benefice ale gradinilor pe care le creeaza, în calitate de arhitect peisagist pentru clienti rezidentiali si comerciali. Este disponibila pentru workshopuri, cursuri si consultanta privata. Poate fi gasita la Harmony Gardens , 12224 Addison Street , Valley Village , CA 91607 .

William Spear

William Spear este recunoscut pe plan international ca educator, consultant, scriitor de Feng Shui, I Ching, filosofie orientala si medicina macrobiotica. A avut aparitii la radio si televiziune si a vorbit la întâlniri ale Natiunilor Unite si Academiei Nationale de Stiinte în St.Petersburg, Rusia. Este autor al cartii “Feng Shui Aplicat Usor” si conduce un workshop intensiv de cinci zile “Pasajul”, care exploreaza drumul transformarii vietii. Poate fi gasit la 24 Village Green Dr. , Litchfield , CT 06759 .

Angel Thompson

Angel Thompson este un astrolog bine cunoscut si practicanta de Feng Shui. Abordarea sa Feng Shui combina tehnica astrologica a localizarii cu solutiile din Est pentru a crea un sistem care exemplifica puterea amenajarii. Este autoare a cartii “Feng Shui, Cum sa Obtii Aranjamentul cel mai Armonios al Casei Tale si Biroului”. Poate fi contactatala 1809 Washington Way , Venice , CA 90291 .

Pamela Tollefson

Pamela Tollefson este presedintele Feng Shui Design si pionier în domeniul Feng Shui în Midwest . Formarea sa este în design de interior, dar a urmat oi cursuri de metafizica, astologie oi lucru cu energia. Ca studenta senior a profesorului Lin Yun, lucreaza dupa principiile Feng Shui BTB. Din anul 1992, ofera consultanta si preda Feng Shui în Statele Unite ale Americii si peste hotare. În momentul de fata preda Feng Shui la Centrul Midwest pentru Studiul Medicinii Orientale în Racine , WI .

Derek Walters

Derek Walters a urmat mai multe drumuri în cariera sa, ca profesor de stiinte, misticism classic si scriitor. Este recunoscut pe plan international ca pionier si autoritate în domeniul astrologiei chineze si Feng Shui. Locuieste în Manchester , Anglia , dar îsi petrece majoritatea timpului în afara tarii, tinând seminarii si oferind consultanta. Poate fi contactat la 23 Polefield Road , Black Ley, Manchester , M9 6FN .

Angi Ma Wong

Angi Ma Wong este consultant intercultural, trainer de corporatii, profesor si practicant de Feng Shui. A câstigat un premiu cu cartile sale “Tinta: Piata Americana, Asiatica”, “Un Ghid Practic în Afaceri”, “Feng Shui Practic de Folosit în Masina” si “Vântul/Moara de Apa: un Instrument Feng Shui Pentru a Va Transforma Viata”. A avut aparitii la radio si televiziune, inclusiv la Oprah Winfrey Show si în publicatiile The New York Times, Los Angeles Times, Chicago Tribune. Poate fi gasita la Pacific Heritage Books, PO Box 3967-JL, Palos Verdes , CA 90274 .

Kirsten Lagatree

Seann Xenja este practicant Feng Shui oi ofera consultanta pe plan international. Despre munca sa în constructii si design profesional s-a vorbit si la CNN, în Jurnalul New Age, în The San Francisco Chronicle. Este autorul a doua best seller-uri video: “Feng Shui: Vechea Arta Chineza a Amenajarii” si “Tehnici Avansate Feng Shui pentru Casa si Birou”. El tine un curs avansat intensiv, de 5 zile, Tehnici Feng Shui Pentru Practicanti. El poate fi gasit la PO Box 3508 , Yountville , CA 94599-3508 .

Kathy Zimmerman

Kathy Zimmerman a prins interesul pentru Feng Shui în timpul calatoriilor sale prin Asia si a devenit absolventa avansata a Institutului American de Feng Shui. Tine cursuri despre Feng Shui si a vorbit în cadrul Primei Conferinte Internationale de Feng Shui, în aprilie 1996. Kathy este disponibila pentru cursuri oi consultatii pentru toate etapele de dezvoltare a proprietatii ca si pentru case si birouri deja existente.

 Link-uri Recomandate


  

 

Prima pagina | Despre Teodor Vasile | Ce este Feng Shui | Cursuri | Album Foto | Forum | Contact
Powered By STAR SOFT DESIGN (C) CopyRight 2022 CENTRUL DE PSIHOLOGIE APLICATA SI MEDICINA INTEGRATIVA DR. VASILE TEODOR SRL