ROMANA        ENGLISH        ITALIANO         ESPANOL         DEUTSCH         FRANCAIS         PORTUGUESE         RUSSIAN  

 

ASTROLOGIE CHINEZA - TIGRU

Nativii Tigru sunt persoane energice, dinamice, aflate mereu in frunte, lipsite de teama si in permanenta admirate pentru curajul lor. Sunt capabile sa faca tot ce le sta in putinta pentru a-si atinge scopurile sau ceea ce cred ca le este benefic. De cele mai multe ori sunt generosi fata de cei din jurul lor.

Adesea sunt tensionati, grabiti si imprevizibili. De multe ori, nativul Tigrul ia hotarari in functie de impulsul de moment, ascultand mai mult glasul inimii decat pe cel al ratiunii. Personalitatea lor este plina de contrarii: agitatia care alterneaza cu calmul, raceala in alternanta cu caldura sufleteasca.

Nativii din zodia Tigrului sunt respectati pentru curajul lor; iubesc aventura si actioneaza de obicei pe cont propriu, le place sa munceasca din greu si sunt foarte dinamici.

Au un simt ascutit al umorului, ceea ce-i face placuti de toata lumea. De cele mai multe ori, Tigrii sunt lideri, indiferent de domeniul in care activeaza.

Aflati care sunt aliatii si prietenul secret, din lucrarea "Initiere in Arta Feng Shui", autor Teodor Vasile, Maestru Feng Shui - Vas Tu, aparuta la editura Pro Editura si Tipografie, in anul 2009.

 

 Link-uri Recomandate


  

 

Prima pagina | Despre Teodor Vasile | Ce este Feng Shui | Cursuri | Album Foto | Forum | Contact
Powered By STAR SOFT DESIGN (C) CopyRight 2022 CENTRUL DE PSIHOLOGIE APLICATA SI MEDICINA INTEGRATIVA DR. VASILE TEODOR SRL