ROMANA        ENGLISH        ITALIANO         ESPANOL         DEUTSCH         FRANCAIS         PORTUGUESE         RUSSIAN  

 

ASTROLOGIE CHINEZA - MISTRET

 Nativul Mistret este o persoana sincera, in care puteti avea incredere. Este bun, milos, fuge de dispute si are umor. Are mare nevoie de societate in jurul sau si, mai ales, ii place sa traiasca bine.

In probleme financiare si afaceri, este siret si foarte abil. Chiar daca nu-i iese totul cum ar vrea, e tenace si se va ridica adesea cu succes, chiar in urma unor esecuri. Persoanele din jurul sau vor fi adesea impresionate de integritatea, inteligenta si amabilitatea acestui nativ. Daca isi foloseste talentele cu intelepciune, poate avea multe realizari in viata. De asemenea, el va fi iubit si respectat de multi, pentru ca este bun si generos.

Are obiceiul de a spune intotdeauna ceea ce gandeste, iar aceasta sinceritate, uneori prea dura, poate atrage dupa sine impresii si remarci negative. Mediile lui favorite sunt cercurile restranse si calatoriile, cu prilejul carora poate descoperi oamenii si viata lor.

Uneori se implica mai mult decat trebuie in activitatile sale. Nu vrea sa dezamageasca, dar ar avea de castigat prin mai multa disciplina si o organizare sistematica. In momente aglomerate, prioritatile sunt esentiale. Nu ar trebui sa-i lase pe altii sa profite de bunatatea lui; ar fi in interesul lui sa dea dovada de mai mult discernamant. Adeseori plateste scump naivitatea. Din fericire, invata din greseli. In schimb este incapatanat, iar daca o situatie nou-ivita nu se potriveste cu planul sau modul sau de gandire, poate deveni inflexibil, atitudine care nu-i serveste la nimic.

In domeniul profesional, este un om foarte corect, demn de incredere, putin incapatanat, insa tocmai acesta este principalul factor care il impinge sa duca sarcinile la bun sfarsit. Pe masura ce inainteaza in varsta, va mentine o deschidere catre ideile inovatoare si ii va sustine in special pe tineri.

 Aflati care sunt aliatii si prietenul secret, din lucrarea "Initiere in Arta Feng Shui", autor Teodor Vasile, Maestru Feng Shui - Vas Tu, aparuta la editura Pro Editura si Tipografie, in anul 2009.

 Link-uri Recomandate

Fengshui.arts.ro

  

 

Prima pagina | Despre Teodor Vasile | Ce este Feng Shui | Cursuri | Album Foto | Forum | Contact
Powered By STAR SOFT DESIGN (C) CopyRight 2022 CENTRUL DE PSIHOLOGIE APLICATA SI MEDICINA INTEGRATIVA DR. VASILE TEODOR SRL