ROMANA        ENGLISH        ITALIANO         ESPANOL         DEUTSCH         FRANCAIS         PORTUGUESE         RUSSIAN  

 

ASTROLOGIE CHINEZA - SARPE

In semnul Sarpelui se nasc cei mai puternici oameni dintre toate semnele zodiacului chinezesc. Acestia exceleaza prin autocontrol si o inteligenta deosebita; miscarile lor nu vor putea fi anticipate niciodata. Sunt pregatiti in permanenta pentru orice situatie, indiferent cat de dificila sau incomoda ar fi aceasta, mascandu-si starea de spirit foarte bine.

In Asia, Sarpele este unul dintre cele mai venerate animale, semnul Sarpelui fiind considerat un semn cu implicatii karmice. Se spune ca a naste un copil sub acest semn este o mare onoare si cinstire pentru parinti, care vor fi rasplatiti cu o batranete fara griji.

O persoana nascuta sub acest semn da dovada de mult tact si bun-simt, fiind deosebit de hotarata in ceea ce face. Isi atinge aproape intotdeauna telurile, pe care si le urmareste cu o consecventa de nedescris; nu este ezitanta, pentru ca judeca atent inainte de a intreprinde ceva.

La locul de munca, nativul Sarpe este extrem de eficient, ii place sa lucreze singur si in propriul sau ritm.

Aflati care sunt aliatii si prietenul secret, din lucrarea "Initiere in Arta Feng Shui", autor Teodor Vasile, Maestru Feng Shui - Vas Tu, aparuta la editura Pro Editura si Tipografie, in anul 2009.

 Link-uri Recomandate


  

 

Prima pagina | Despre Teodor Vasile | Ce este Feng Shui | Cursuri | Album Foto | Forum | Contact
Powered By STAR SOFT DESIGN (C) CopyRight 2022 CENTRUL DE PSIHOLOGIE APLICATA SI MEDICINA INTEGRATIVA DR. VASILE TEODOR SRL