ROMANA        ENGLISH        ITALIANO         ESPANOL         DEUTSCH         FRANCAIS         PORTUGUESE         RUSSIAN  

 

ASTROLOGIE CHINEZA - COCOS

Nativii nascuti sub semnul acestei zodii sunt persoane carora le place sa fie in centrul atentiei si sunt sensibili la complimente, chiar daca acestea nu sunt justificate. O alta trasatura caracteristica a lor este spiritul de observatie foarte dezvoltat. Sunt oameni deschisi si sinceri, uneori avand mult de pierdut din cauza acestei sinceritati excesive. Se bucura de o mare popularitate, pentru ca sunt persoane sociabile, carora le place sa li se acorde atentie.

Nativii Cocos sunt precauti si sceptici, au o intuitie nativa si, datorita acestor calitati, pot fi buni detectivi, medici sau asistente medicale. Stiu intotdeauna ce au de facut, au mintea treaza si judecata limpede. Sunt buni observatori si au un discernamant de invidiat. Pot munci foarte mult fara sa se planga, sunt buni organizatori sau administratori ai averilor lor. Nu se vor afla niciodata intr-un impas financiar, pentru ca isi gospodaresc banii cu maximum de eficienta.

Sunt foarte preocupati de aspectul lor exterior, caruia ii acorda o mare atentie. Au grija cum se imbraca si cum arata.

Aflati care sunt aliatii si prietenul secret, din lucrarea "Initiere in Arta Feng Shui", autor Teodor Vasile, Maestru Feng Shui - Vas Tu, aparuta la editura Pro Editura si Tipografie, in anul 2009.

 

 

 Link-uri Recomandate


  

 

Prima pagina | Despre Teodor Vasile | Ce este Feng Shui | Cursuri | Album Foto | Forum | Contact
Powered By STAR SOFT DESIGN (C) CopyRight 2022 CENTRUL DE PSIHOLOGIE APLICATA SI MEDICINA INTEGRATIVA DR. VASILE TEODOR SRL