ROMANA        ENGLISH        ITALIANO         ESPANOL         DEUTSCH         FRANCAIS         PORTUGUESE         RUSSIAN  

 

Sectorul familiei


Acest Gua este al familiei in care v-ati nascut, sau se poate extinde si asupra prietenilor apropiati care va sustin si va iubesc ca si propria dvs. familie. Sectorul familiei este in legatura cu stramosii dvs. � aceia de dinaintea dvs. care au pavat drumul pentru ca dvs. sa fiti cel de azi, si sa deveniti ceea ce puteti deveni. Se extinde, de asemenea, si asupra unei comunitati mai largi. Aceasta zona se mai refera si la profesorii dumneavoastra. Feng Shui ne face sa realizam ca toti suntem conectati intre noi.
� sunteti in raporturi bune cu parintii si cu rudele dvs.? Daca nu exista armonie in casa, nu putem spera la o lume armonioasa.
� este buna viata in caminul dvs.?
� aveti discutii apropiate cu copii si cu familia cand luati masa, de exemplu?
� vorbiti cu bunicii, ii onorati in vreun fel? (pe cei care traiesc sau pe cei care au murit)
� ajutati voluntar comunitatea sau faceti donatii care sa sprijine aparitia de schimbari pozitive in lume?.

Familia este centrul din care plecati spre varsta adulta. Familia � genetica, de adoptie, prieteni � aceasta este sursa de iubire neconditionata de care avem nevoie de-a lungul vietii noastre.
Familia este sistemul nostru de sprijin, cea ma buna experienta de iubire neconditionata. Noi nu le alegem, cel putin nu constient, si totusi parintii nostri ne ofera darul vietii. Putem invata ce este iubirea neconditionata atunci cand invatam sa ne aceeptam parintii si rudele exact asa cum sunt. Ei sunt doar oglinzi ale sufletului nostru.
Iata c�teva sugestii, bine de urmat, pentru zona familiei:
- Puneti fotografiile de familie �n rame de lemn.
- Aici este un loc potrivit pentru a pune un obiect de arta sau mobilier mostenit.
- Antichitatile plasate aici pot sa ofere o senzatie de mostenire.
- Cosuri de nuiele si sculpturi cu vita-de-vie

 Link-uri Recomandate

  

 

Home | About Teodor Vasile | What is Feng Shui | Courses | Photo | Forum | Contact
Powered By STAR SOFT DESIGN (C) CopyRight 2006 SC WICCA THEODORES COMPANIE DE CONSULTANTA SRL